BBQ: fun voor elk seizoen

0
Winterbarbecue

BBQ’en alleen iets voor de zomer? Onzin! Het grillen van vleesch in de buitenlucht is iets wat het hele jaar door kan. In de zomer gaan we massaal aan het grillen, maar ook de¬†winterbarbecue wordt steeds populairder. En terecht!

De winterbarbecue versus de zomer

Voor veel mensen staat BBQ’en gelijk aan zomer. Niet zo gek ook, want het grillen van vleesch is een garantie voor een gezellige en relaxte dag. Een lange zomeravond, koud drankje erbij… dat is inderdaad het ultieme BBQ-gevoel. Toch hoef je je niet te beperken tot alleen de hele warme dagen. Ook grillen in de sneeuw is gaaf!

Heb je de luxe van een overkapping in je tuin, dan hoeft zelfs een regenbui je niet af te schrikken. Ik heb wel eens met vrienden en wat paraplu’s staan grillen in de tuin, maar dat was toch doorbijten. Zolang het echter droog is, is het ideaal BBQ-weer. Ga in de winter binnen eten, maar begin gezellig buiten met een warme jas aan bij de BBQ. Het grillen is een ultieme sociale gelegenheid om met delers van het mooie gedachtegoed te praten over de BBQ, vleesch en wat niet al meer.

Een goede stoofpot kan in de winter ook prima op de BBQ garen, terwijl je vanaf de herfst ook het schitterende fenomeen ‘wildseizoen’ krijgt. Bewaar de spareribs en steaks voor een andere keer en ga in de winter eens wild BBQ’en. Heel wild!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.