Een goed Rib Rack? IKEA!

7
Rib rack IKEA

De VARIERA Dekselhouder. Volgens horrorwinkel IKEA is het een roestvrij stalen dekselhouder, die je naar wens kunt in- of uitschuiven afhankelijk van de hoeveelheid deksels die je wilt opbergen. Wat een onzin. Wij hebben al lang gezien wat dit product wél is: een prima Rib Rack!

Voor slechts 4,99 euro haal je een prima constructie in huis om je ribs in te plaatsen, zodat ze mooi egaal kunnen garen op de BBQ. Wel even de plastic voetjes eraf halen, dat voorkomt een hoop gesmolten, chemische narigheid.

Zo heb je een Rib Rack op je BBQ staan die ook nog eens heel wat mooier oogt dan de vele dure varianten van de bekende BBQ-merken. Je zult zien dat zo’n goedkope oplossing van de IKEA ook prima dienst doet als houder voor je favoriete ribs. Eenvoudig en vooral een stuk goedkoper dan de alternatieven die je steeds meer in BBQ-webshops en afdelingen van de lokale bouwmarkt ziet.

Heb jij nog andere suggesties voor een ideaal rib rack? We horen (en zien) het graag!

Rib rack IKEA met spare ribs

7 REACTIES

  1. Rib rek Ikea werkt goed. Als je daar dan toch bent. Ze verkopen een mooie elektronische kerntemperatuur meter voor ng geen tientje.

  2. Briljante oplossing!
    Weet iemand welke maat moertje/of zoiets je nodig hebt ipv die plastic dopjes?
    (er af laten kan ook….maar gaaf = gaaf, toch?)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.