Hall of Flame

De voorraad blogs op Braad Maar Raak groeit maar door. Toch zijn sommige blogs nét iets specialer dan de rest. Een ultiem gerecht, een briljante trick, onmisbare kennis, heerlijk BBQ-leesvoer. We hebben het hier over de elite onder de artikelen. Tijd om ze te bundelen in de Braad Maar Raak Hall of Flame.

De unieke Hall of Flame

Deze klassiekers mag je zeker niet missen. Heter dan het heetste. Daarom staan ze hier in hun eigen eregalerij.

flame
  Meater+ draadloze kernthermometer

flame
  Kerntemperatuur van vlees: een overzicht

flame
  Dry rub maken

flame
  Indirect grillen: zo doe je dat

flame
  Vlees injecteren met een injectiespuit

flame
  Houtskool of briketten: wat is het verschil?

flame
Ribeye grillen: zo maak je de perfecte steak

Onze andere toppers

Check uiteraard ook onze andere artikelen via het menu of de zoekfunctie. Er zijn veel meer lekkere recepten te ontdekken en handige tips te vinden op Braad Maar Raak. Bijvoorbeeld heerlijke recepten voor BBQ toetjes. Of wat te denken van zelfgemaakte barbecuesaus of de zoete smaaksensatie van Coca Cola bbq saus.

De lijst met artikelen blijft groeien. We breiden het aanbod bijna elke week wel uit met wat nieuws. Bijvoorbeeld reviews van bbq boeken of van handige gadgets. Zo werden we erg enthousiast van de Meater+ kernthermometer. En natuurlijk plaatsen we regelmatig lekkere recepten, die voldoen aan de eisen van Braad Maar Raak. Heel veeleisend zijn we gelukkig niet. ;) Het moet vooral lekker en eenvoudig zijn. Laten we het onszelf niet te moeilijk maken achter de grill.

Heb je zelf ideeën voor een leuk artikel? Een bbq gadget die we echt eens moeten reviewen? Een bbq boek dat absoluut het lezen waard is? Of het ultieme gerecht dat met al onze bezoekers gedeeld moet worden? Laat het ons gerust weten. Stuur een mailtje naar info at braadmaarraak punt nl (je snapt hem wel :)) en dan kijken we of we wat met je tip kunnen doen.

Voor de rest veel plezier op Braad Maar Raak en vooral veel bbq plezier!