Masculine entiteit dankzij de BBQ

0
Masculine entiteit

Masculine entiteit zal niet iedereen wat zeggen. Toch is het een fijn begrip wat perfect past bij de smakelijke BBQ-wereld. Het is jouw presence achter de grill. De mannelijkheid die briljant geëtaleerd wordt door alle facetten rondom jouw domein: de barbecue. Uiteraard gunnen we iedereen een plek bij de BBQ, niet alleen de man, maar hé… we hebben het nu even over masculine entiteit.

Masculine entiteit optimaliseren in drie stappen

Graag bieden we je de helpende hand tot het maximaliseren van jouw masculine entiteit. De een zal al wat verder in het proces zijn dan de ander. Ook hebben sommige grillmeisters van nature al een uitstraling die ze een 1-0 voorsprong geeft op de rest. In elk geval zijn onderstaande stappen voor iedereen goed om eens te controleren.

Stap 1: de buitenkeuken

Niet iedereen heeft een tuin (of budget) om een enorme buitenkeuken te realiseren. Toch is een beetje werkblad en een royaal bemeten BBQ wel een vereiste. Een mooi voorbeeld is de Weber Performer Premium. Deze bbq biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt, zonder extreem groot te zijn. Een mooie kogelbarbecue van 57 centimeter, een praktisch werkblad, een afval- of opslagcontainer en wat handige ruimte onder de bbq. Een bescheiden buitenkeuken, die toch meteen een fraai aanzicht biedt. Een stuk imposanter dan een gewone, losse kogelbarbecue. En uiteraard met briketten en echt vuur. Gas is makkelijk, maar dat kan binnen in de keuken ook wel.

Stap 2: het vlees

Met een gewoon spiesje en burgertje van de super maak je niemand blij. Laat staan dat je hiermee je gasten kunt imponeren. Als je echt een wow-factor zoekt ga je voor groots. Een steak van angstaanjagende proporties. Een Tomahawk. Een mooi stuk buikspek. Een lekkere Picanha. Keuze genoeg voor een instant boost voor je masculine entiteit. En vergeet ook jezelf niet: het uitzoeken van een dergelijk vleestarisch walhalla is al een hoogtepunt an sich.

Stap 3: de bereiding

Zoals gezegd hebben we een bbq die met briketten en kolen werkt. Als je voor een stoere uitstraling gaat, wil je gewoon vuur en vlammen zien. Niet teveel vlammen uiteraard, je vlees moet niet gecremeerd worden. Toon je masculine entiteit bij de bereiding door te laten zien dat je weet waar je mee bezig bent. Je hebt een brikettenstarter. Je weet hoe je de temperatuur moet regelen. Je let op de kerntemperaturen van vlees. Kortom, je bent volledig in control achter de grill. Het bereiden van een malse steak heeft voor jou geen geheimen.

Met deze drie stappen is het optimaliseren van je masculine entiteit geen enkel probleem. Iedereen kan het, al moet je wel even weten hoe. Succes!

 

Disclaimer: dit artikel is geschreven met een spreekwoordelijke knipoog. Een ludieke verwijzing naar de mooie wereld van het BBQ’en. Neem het met een korreltje (vers gemalen) zeezout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.