Bear Paws voor pulled pork in stijl

0
Bear paws

Bear Paws zou je misschien niet snel verwachten als je gaat BBQ’en. Toch hebben deze ijzeren berenklauwen wel degelijk een praktische functie. De grote reden om straks een setje bear paws naast je BBQ te hebben liggen? Pulled pork!

Bruut scheuren met bear paws

Als BBQ-liefhebber grill je natuurlijk graag in stijl. De tijd van lullige worstjes en kant-en-klaarpakketten uit het vriesvak van de super ligt gelukkig achter ons. Als we het hebben over BBQ’en, dan gaat het om smaakpapilstrelende vleesgerechten als steaks, ribs en roasts. Daarmee zet je je mede-vleestariërs een waardig gerecht voor. Een echte klassieker is toch wel pulled pork: langzaam gegaard vlees van de varkensschouder. Een gerecht om al tijdens de bereiding heerlijk bij te relaxen, want hier mag je zeker een uurtje of 8 voor uittrekken. Low & slow grillen dus, waar je niet even ’s avonds rond 18:00 uur nog aan gaat beginnen.

Heb je goed de tijd genomen en vele uren rustig aan gedaan, terwijl je pulled pork lekker low & slow aan het garen was op de BBQ? Dan is het op een gegeven moment om dat varkentje te pullen. Hoe mooi het stuk vlees ook lijkt op de BBQ, uiteindelijk moet het toch in kleinere stukjes op je bord. Als een echte vleestariër wil je dan niet met 2 lullige vorkjes aan het scheuren gaan. Nee, de echte grillmeister gaat voor Bear Paws! Ideaal om het vlees op brute wijze uit elkaar te trekken.

Een leuke gadget, die bij diverse webshops al voor ongeveer 15 euro verkrijgbaar is. Google even op “Bear Paws bbq” en je komt de nodige online winkels tegen waar je deze accessoire kunt kopen. Noodzaak? Uiteraard niet. Leuk om te hebben? Absoluut! Zo maak je het vlees scheuren een stuk leuker.

Of waan jezelf even als een ver familielid van Wolverine, dat mag natuurlijk ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.